Гoлoвна  Нoвини  Фінанси  історія  Погода  Мапа  Телефони  Медицина  Транспорт  Готелі
 Музеї  Фотогалерея  Дозвілля  Мода  Дім  Интернет  Освіта  Авто  Змі 
По регіону | Вікно | Афіша | Анонси 
В ковбасу кладуть більше крохмалю, а у цукерки не додають цукру
За повідомленням начальника лабораторії Сумського державного центру стандартизації, метрології і сертифікації Світлани Сегідної, дуже часто порушується технологія при випуску ковбасних, хлібобулочних і кондитерських виробів.
У виробників, які впровадили нові технології на ковбасу зі значним вмістом крохмалю, простежується тенденція класти його ще більше. Наприклад, її було помічено спеціалістами у приватного підприємця Перепелиці (м. Суми).
Хлібобулочні та кондитерські вироби „страждають” від нестачі жиру, цукру та зайвої вологи (Роменське товариство „Колосок”, приватне підприємство „Хлібодар”, Роменський хлібокомбінат). У зв'язку з цим, знижуються смакові властивості продукту і ціна. Як приклад Світлана Сегідна привела лоток Лебединського магазину „Лоза”, що належить приватному підприємцю Тєнішову. У нього лабораторією для аналізу було відібрано цукор-пісок. Результати аналізу показали, що колір перевищує норму у 15 разів (темно-коричньовий), вологість завищена в 10 разів, а вміст сахарози занижений.
КОНТЕКСТ-МЕДІА
05.09.2003р.
Конотоп і Середино-Буда святкують
04.09.2003р.
Футболістів будуть вирощувати змалечку
04.09.2003р.
У краєзнавчому музеї відкрилась нова експозиція
04.09.2003р.
"Берегиня" впроваджує нові форми допомоги дітям-інвалідам
04.09.2003р.
Як захищати права споживачів – вивчатимуть у школах
04.09.2003р.
Вшановуємо святу спадщину
04.09.2003р.
"СумиТЕКо" відключає боржників
По регіону | Вікно | Афіша | Анонси 
Гoлoвна  Нoвини  Фінанси  історія  Погода  Мапа  Телефони  Медицина  Транспорт  Готелі
 Музеї  Фотогалерея  Дозвілля  Мода  Дім  Интернет  Освіта  Авто  Змі 
Рекламу размещали
© 1995-2025 All rights reserved, designed,
supported and hosting by Pavlabor.