| Лідер браку по показникам якості - ковбасні вироби
|  Сумський державний центр стандартизації, метрології та сертифікації реформовано у Державне підприємство "Сумистандартметрологія".
|  За словами Олени Крамської, підприємство поліпшило перевірочну діяльність. З 1400 найменувань продукції, яка досліджувалась в лабораторії 154 було забраковано по показникам якості. Лідирують в цьому списку ковбасні вироби "это завышенное содержание влаги, крахмала, наличие жилок, хрящей, пустот. Такие нарушения обнаружены в предприятиях "Укоопзаготпром". На другому місці - лікеро-горілчані вироби: "занижена крепость, есть посторонние включения. Этим грешит продукция, которую реализовывал ЧП Костин".
|  Викликають занепокоєння і консерви: хрящі, жили, жир можна побачити в м'ясних консервах виробництва міста Ковель Вінницька область, а також ТОВ "Фенікс" м. Макіївка. Четверте місце - хлібобулочні вироби: завищена волога, занижено склад цукру хлібу "Присеймовский" виробництва Дружбянського хлібозаводу, що не відповідає вимогам по показнику вологості м'якішу.
| КОНТЕКСТ-МЕДІА
|
|        |