| Цукрових, м'ясних, молочних та інших продуктів стали виробляти на 23,4 % більше
|  Обсяги виробництва на підприємствах харчової промисловості і переробки сільськогосподарських продуктів в 2003 році зросли на 23,4%.
|  При цьому, як повідомляє обласне управління статистики, виробництво цукру зросло майже вдвічі, досягши 134 тисяч тонн.
|  Істотне зростання випуску продукції відзначено на підприємствах м'ясопереробної продукції: ВАТ "Сумський м'ясокомбінат" - 110,4%; Шосткинське підприємство ВАТ "Полісся" - 175%; і молокопереробної промисловості: ВАТ "Шосткинський міськмолкомбінат" - 128,1%; ВАТ "Роменський молочний комбінат" - 125,5%.
| КОНТЕКСТ-МЕДІА
|
|      |