Гoлoвна  Нoвини  Фінанси  історія  Погода  Мапа  Телефони  Медицина  Транспорт  Готелі
 Музеї  Фотогалерея  Дозвілля  Мода  Дім  Интернет  Освіта  Авто  Змі 
По регіону | Вікно | Афіша | Анонси 
Міський голова провів зустріч з педагогічними колективами ряду шкіл
5 жовтня міський голова Володимир Омельченко провів зустріч із представниками педагогічних колективів загальноосвітніх шкіл №№18, 19, 20, 8, 10 та гімназії №2. Як сказав на початку зустрічі міський голова, - вона робоча, і спілкування з освітянами має на меті звіт щодо виконання ряду передвиборчих обіцянок та обговорення міського бюджету на наступний рік
Володимир Омельченко підкреслив, що якщо цьогорічний бюджет міста можна назвати "медичним", то року наступного він буде "освітянським" - у нього буде закладено усі ті надбавки та доплати вчителям та обдарованим дітям, встановленні міською радою, ремонт дахів, добудову спорткомплексу школи №29 та спортивного центру при школі №5, побудову басейну у дитсадку №34 для дітей з ДЦП. Міський голова підкреслив, що сьогодні середня зарплата по галузі наближається до середньої по місту. Це свідчить про врівноважену економічну політику та стабільний поступ економіки міста та держави. Володимир Омельченко відзначив, що особисто виступає за відновлення тарифної сітки оплати праці освітян.
Торкаючись проблеми економії бюджетних коштів, міський голова виокремив проблему теплозабезпечення навчальних закладів. Він є прихильником мережі індивідуального опалення з використанням сучасних енергозберігаючих технологій. Котли з терморегуляторами дадуть можливість економити навчальним закладам кошти на комунальні послуги, і за півтора роки така система сама себе окупить.
Зекономлені кошти підуть на поповнення міського бюджету та реалізацію освітянських програм, зокрема, відкриття у школах спеціалізованих кабінетів. Цього року кабінети фізики та біології буде створено у НВК №10, їх вартість - 50 тисяч гривень. До того ж, повідомив Володимир Омельченко, Інститут прикладної фізики, що у нашому місті, виграв тендер на оснащення таких кабінетів навчальними приладами.
Особливу увагу у розмові з освітянами міський голова присвятив проблемі російської мови, відзначивши, що переконаний у перспективності орієнтації зовнішньої політики держави на Росію, з якою нас єднає дуже багато, у тому числі і економічні зв'язки - 60% продукції ВАТ "СНВО ім. Фрунзе" йде до російських споживачів. Володимир Омельченко підтримує ідею рівноправ'я у застосуванні російської мови, так, як це, наприклад, робиться у Швейцарії, де три офіційні мови.
Зустріч тривала довго, Володимир Омельченко відповідав на запитання вчителів, обіцяв допомогу у вирішенні їх проблем. На завершення, він підкреслив, що подальший розвиток держави, а тим самим, і підвищення життєвого рівня освітян та пересічного українця, у тому числі і освітян, залежить від громадського миру та економічної стабільності.
Сумська міська рада
06.10.2004 г.
26 тис. грн. субсидій на відшкодування вартості комунальних послуг нараховані сумчанам незаконно
06.10.2004 г.
1 млн. грн. витрачено з міського бюджету на медичне та соціальне забезпечення ветеранів
06.10.2004 г.
Розширено коло посадовців, які мають право на складання адмінпротоколів
06.10.2004 г.
Вболівальники ФК "Спартак-Горобина" зустрілися з керівництвом та гравцями команди
05.10.2004 г.
Знову студентка!
05.10.2004 г.
Суми - "найспокійніший" регіон в Україні
05.10.2004 г.
Площадь Независимости займут долгоиграющей ярмаркой
05.10.2004 г.
Сумские власти вновь выступили против рынков
05.10.2004 г.
Должников снова обещают морозить
05.10.2004 г.
В Сумах откроют хоспис
05.10.2004 г.
В Сумах грядет подорожание отопления и услуг ЖЭКов
05.10.2004 г.
Городским властям мало штрафов
05.10.2004 г.
Сумы получат правильное написание улиц
05.10.2004 г.
Стадион "Юбилейный" убыточен для "Спартака"
05.10.2004 г.
Сумские проводники принимают передачи по-новому
По регіону | Вікно | Афіша | Анонси 
Гoлoвна  Нoвини  Фінанси  історія  Погода  Мапа  Телефони  Медицина  Транспорт  Готелі
 Музеї  Фотогалерея  Дозвілля  Мода  Дім  Интернет  Освіта  Авто  Змі 
Рекламу размещали
© 1995-2024 All rights reserved, designed,
supported and hosting by Pavlabor.