Гoлoвна  Нoвини  Фінанси  історія  Погода  Мапа  Телефони  Медицина  Транспорт  Готелі
 Музеї  Фотогалерея  Дозвілля  Мода  Дім  Интернет  Освіта  Авто  Змі 
По регіону | Вікно | Афіша | Анонси 
Наклепники на Ющенка оцінили сумських студентів
Неважко помітити, що дві контрафактні провокаційні листівки з виявлених на складі на ВДНГ трохи різняться між собою. Мова йде про друковану продукцію, на якій "нібито Ющенком" Україна розділена на три сорти. В цьому неважко переконатись, подивившись на зображення листівок, поміщене в Українській правді. Зокрема на листівці "Так!", де зображено Ющенка у вигляді ковбою, що гарцює на мапі України Харківська область віднесена до другого сорту, а на листівці "Так виглядає ЇХ Україна" - вже до третього. Причому, очевидно, що перша листівка друкувалась раніше, оскільки друга агітка є лише продовженням піднятої в ній теми. Що ж сталося між друком першої та другої?
Ризикнемо припустити, що право називатись третім сортом Харків "заслужив" своїми вірнопідданими "протияйцевими" мітингами, в резолюціях яких кидання яйця в прем"єр-міністра прирівнювалось за своєю значимістю до... убивства Столипіна.
В той же час "сортом вище" за Харківську позначена Сумська область! Уявляєте, - це та область, яка ще зовсім недавно вважалась чи не найлояльнішою до влади в Україні. Очевидно, автори листівки, ділячи Україну "по сортам" всеж таки врахували ту студентську активність, яку ми нещодавно побачили в Сумах. Так, це дуже оригінальне, незвичне, але це визнання. Переведення "сортом вище" навіть у фальшивій листівці треба таки заслужити не словом, а ділом. До речі. Чомусь між першою і другою листівками понизилась "сортність" Чернівецької області, Закарпатська ж залишилась стабільною - другий сорт.
В той же час, Янукович вирішив в міру своїх сил "інтелектизувати" свій образ. Так сьогодні багато киян отримали листівки під гаслом "Це потрібно знати кожному", (друк ТОВ "Дєнь Пєчаті", зам. 23), де "прємьєр" зображений в... окулярах. Це тим більш дивно, що до сьогодні в жодному фото- чи відеосюжеті з діяльності Віктора Януковича ми не бачили його в окулярах.
Наразі "Майдану" не вдалося дізнатися в київській громадській приймальні Віктора Януковича, що ж сталося із зором нашого кандидата на президентську посаду. Однак характерна форма окулярів та спосіб їх носіння на кінчику носа свідчить, що за зразок для образу "інтелігентного Януковича" слугували, швидше за все, окуляри, які носить наш улюблений телевізійний аналітик та "зольдат революції" Піховшек.
Майдан-ІНФОРМ
07.10.2004 г.
Кинах встревожен ситуацией на Сумщине
07.10.2004 г.
Мэр Сум за русский язык по политическим причинам
07.10.2004 г.
Большая часть товаров на сумских рынках имеет низкое качество
07.10.2004 г.
Мэр обещает следующий год посвятить образованию
07.10.2004 г.
Відбулася міська конференція активістів громадського руху "Нова взаємодія"
07.10.2004 г.
Микола Азаров вручив сумчанам нагороди за розробку проектів розвитку місцевого самоврядування
07.10.2004 г.
У ДП "Сумистандартметрологія" пройшла прес-конференція
07.10.2004 г.
Депутати та управління соцзахисту надали допомогу громадянам похилого віку
07.10.2004р.
Семінар для платників податків
07.10.2004р.
СУМИ. "Студентську Хвилю" не зупинити!
06.10.2004 г.
У Сумах перебувала кандидат на посаду Президента України Наталія Вітренко
06.10.2004 г.
Міський голова провів зустріч з педагогічними колективами ряду шкіл
По регіону | Вікно | Афіша | Анонси 
Гoлoвна  Нoвини  Фінанси  історія  Погода  Мапа  Телефони  Медицина  Транспорт  Готелі
 Музеї  Фотогалерея  Дозвілля  Мода  Дім  Интернет  Освіта  Авто  Змі 
Рекламу размещали
© 1995-2024 All rights reserved, designed,
supported and hosting by Pavlabor.