Гoлoвна  Нoвини  Фінанси  історія  Погода  Мапа  Телефони  Медицина  Транспорт  Готелі
 Музеї  Фотогалерея  Дозвілля  Мода  Дім  Интернет  Освіта  Авто  Змі 
По регіону | Вікно | Афіша | Анонси 
У ДП "Сумистандартметрологія" пройшла прес-конференція
Напередодні Всесвітнього Дня стандартів та Дня робітників стандартизації та метрології у ДП "Сумистандартметрологія" відбулася прес-конференція, у якій взяли участь генеральний директор підприємства Борис Родельс, його заступники, начальники відділів. Журналістів ознайомили з підсумками роботи підприємства за 9 місяців поточного року
За результатами 151 перевірки на 118 підприємствах були виявлені факти порушень стандартів. За реалізацію неякісної продукції застосовано економічних та адміністративні санкції. Проведено 57 перевірок державного метрологічного нагляду за напрямках і задачах Держспоживстандарту України, 83 позапланові перевірки - за завданнями облдержадміністрації, правоохоронних органів і за зверненнями громадян. За результатами перевірок встановлено, що в 90% порушуються вимоги діючого законодавства в області метрології, видано 155 заборон на застосування непридатних засобів вимірювальної техніки.
До адміністративної відповідальності притягнуто 174 посадових осіб підприємств і суб'єктів підприємницької діяльності. Сума застосованих адмінштрафів в області метрології склала 21,2 тис. грн., з яких стягнено 19,4 тис. грн.
За результатами державного нагляду за дотриманням стандартів, норм і правил і державного метрологічного наглядом застосовано економічних санкцій і адмінштрафов на загальну суму 68,5 тис. грн. і стягнено в бюджет 63,6 тис. грн.
Не так давно для забезпечення належного рівня якості насосного і компресорного устаткування, захисту інтересів вітчизняного товаровиробника і прав споживачів, сприяння підвищення якості і конкурентноздатності цієї продукції створено новий структурний підрозділ філія "Спеціалізований науково-технічний експертно-випробувальний центр".
До її складу входить: науково-дослідна лабораторія віброакустики і діагностики, відділ науково-технічної експертизи, інформації і розробки нормативних документів і архів, науково-дослідна лабораторія систем керування, контролю і захисту насосного та компресорного устаткування.
Для надання консультаційної допомоги, проведення робіт із сертифікації систем керування якістю і безпекою харчової продукції на базі відділу з питань підтвердження відповідності створено і функціонує "Сектор систем керування якістю і безпекою продукції". Його завдання - сприяти впровадженню підприємствами регіону систем керування якістю та безпекою харчової продукції і проведення робіт з їх сертифікації.
Розширений відділ з випробувань продукції, до складу якого ввійшла лабораторія з мікробіологічних іспитів харчової продукції.
За значні досягнення у роботі ряд працівників підприємства були відзначено почесними нагородами, генеральний директор та заступник Конотопської філії підприємства - знаком "За заслуги".
- Лише об'єднаними зусиллями товаровиробників і держави можна досягти успіху і підвищити якість і конкурентноздатність продукції, вийти на світові ринки збуту, збільшити прибуток підприємств, що у свою чергу приведе до економічного росту в Україні, - завершив прес-конференцію Борис Родельс.
Сумська міська рада
07.10.2004 г.
Депутати та управління соцзахисту надали допомогу громадянам похилого віку
07.10.2004р.
Семінар для платників податків
07.10.2004р.
СУМИ. "Студентську Хвилю" не зупинити!
06.10.2004 г.
У Сумах перебувала кандидат на посаду Президента України Наталія Вітренко
06.10.2004 г.
Міський голова провів зустріч з педагогічними колективами ряду шкіл
06.10.2004 г.
26 тис. грн. субсидій на відшкодування вартості комунальних послуг нараховані сумчанам незаконно
06.10.2004 г.
1 млн. грн. витрачено з міського бюджету на медичне та соціальне забезпечення ветеранів
06.10.2004 г.
Розширено коло посадовців, які мають право на складання адмінпротоколів
06.10.2004 г.
Вболівальники ФК "Спартак-Горобина" зустрілися з керівництвом та гравцями команди
05.10.2004 г.
Знову студентка!
05.10.2004 г.
Суми - "найспокійніший" регіон в Україні
05.10.2004 г.
Площадь Независимости займут долгоиграющей ярмаркой
05.10.2004 г.
Сумские власти вновь выступили против рынков
05.10.2004 г.
Должников снова обещают морозить
05.10.2004 г.
В Сумах откроют хоспис
05.10.2004 г.
В Сумах грядет подорожание отопления и услуг ЖЭКов
05.10.2004 г.
Городским властям мало штрафов
05.10.2004 г.
Сумы получат правильное написание улиц
По регіону | Вікно | Афіша | Анонси 
Гoлoвна  Нoвини  Фінанси  історія  Погода  Мапа  Телефони  Медицина  Транспорт  Готелі
 Музеї  Фотогалерея  Дозвілля  Мода  Дім  Интернет  Освіта  Авто  Змі 
Рекламу размещали
© 1995-2024 All rights reserved, designed,
supported and hosting by Pavlabor.