Гoлoвна  Нoвини  Фінанси  історія  Погода  Мапа  Телефони  Медицина  Транспорт  Готелі
 Музеї  Фотогалерея  Дозвілля  Мода  Дім  Интернет  Освіта  Авто  Змі 
По регіону | Вікно | Афіша | Анонси 
22 жовтня пройшла обласна конференція активістів громадського руху "Нова взаємодія"
У Сумах 22 жовтня пройшла обласна конференція активістів громадського руху "Нова взаємодія". Проект, започаткований Прем'єр-міністром України Віктором Януковичем ставив за мету наблизити громадян до прийняття урядових рішень, активізувати жителів конкретного регіону, "розбудити" почуття власної значимості
7 жовтня відбулася міська конференція, про що ми вже писали. Як засвідчила обласна конференція - активність кожного регіону області була такою ж високою, як і у Сумах. Всього у виборі об'єктів фінансування на наступний рік взяло участь майже половина населення області.
Активіст "Нової взаємодії" Геннадій Гуз наголосив на високій активності жителів нашого регіону, зазначивши, що Прем'єр-міністром створено механізм реального громадського контролю. Адже саме звичайні громадяни телефонували на безкоштовну "гарячу" лінію і висловлювали свої думки про об'єкти фінансування 2004 року і на наступний рік.
- "Нова взаємодія" підтвердила і ще раз нагадала, що ми з вами, слов'яни - виховані в дусі колективізму, - сказав міський голова Володимир Омельченко. - І в нас ще живі традиції народного віча, яким ввійшла в історію Київська Русь.
- Практично вперше в новітній історії Урядом зроблено такий реальний крок до демократії. Те, що раніше вирішувалося в кулуарах влади - винесено на розгляд громади. І я сподіваюся, зважаючи на таку активність сумчан (а лист до Прем'єра підписало майже 60 тисяч сумчан), ввійде у звичку - радитися.
Особливі слова подяки скажу активістам "Нової взаємодії", які збудоражили все місто. Активність під час міської конференції мене вразила: представлялось більше 20 проблем, які турбують сумчан. Ретельно все зваживши, громада все ж таки знайшла точки порозуміння і винесла на розгляд Уряду об'єкт інвестування: укріплення тролейбусного парку. Ми хочемо за кошти 10,5 мільйонів гривень придбати 20 тролейбусів - це вирішить проблеми транспортного забезпечення.
Виступаючі на зібранні представники міст і районів області говорили про свої проблеми, які тепер (є надія і впевненість) вирішаться. Для когось це газифікація, для когось - ремонти сільських шкіл, ще для одних - дороги. Головне, що все це - усвідомлений вибір громади. Яка тепер стане і активним народним контролером, не залишить у спокої владу якого б рівня вона не була, буде добиватися вирішення накреслених колективно питань.
Зібрання активістів "Нової взаємодії" привітали заступник голови обласної державної адміністрації Геннадій Панок та заступник голови обласної ради Юрій Добровольський.
Сумська міська рада
25.10.2004р.
В Сумах провели Международную ярмарку вакансий
25.10.2004 г.
В Сумах міліція конфіскує комп'ютери молодіжних організацій
25.10.2004 г.
Анонс: Цього тижня по всій Україні пройдуть страйки та масові акції
25.10.2004 г.
СКАЖИ НЕТ! ОТКЛЮЧЕНИЮ 5 КАНАЛА!
ПРИХОДИ на митинг сумских журналистов в 15-00 понедельник, 25 октября!
Место проведения митинга: сквер Шевченко
24.10.2004р.
ТЕРОР ПРОТИ СТУДЕНТІВ ПОСИЛЮЄТЬСЯ
24.10.2004 г.
Порушення в Сумській області на виборах до обласної ради
24.10.2004 г.
Довибори до Сумської обласної ради відбуваються з порушеннями
24.10.2004 г.
У Сумах влада зупиняє приватний автотранспорт
24.10.2004 г.
Залякування студентів Сум
22.10.2004р.
В Сумах продолжается долларовый голод
22.10.2004р.
Сумщина развлекала Януковича своими "Перлинами"
22.10.2004р.
Зомбування виборців за допомогою "соцопитувань" продовжується
22.10.2004р.
Ющенко зрозумів, що вибори зриваються
22.10.2004р.
Щербаня занесли под крышу Януковича
21.10.2004 г.
По регіону | Вікно | Афіша | Анонси 
Гoлoвна  Нoвини  Фінанси  історія  Погода  Мапа  Телефони  Медицина  Транспорт  Готелі
 Музеї  Фотогалерея  Дозвілля  Мода  Дім  Интернет  Освіта  Авто  Змі 
Рекламу размещали
© 1995-2024 All rights reserved, designed,
supported and hosting by Pavlabor.