Гoлoвна  Нoвини  Фінанси  історія  Погода  Мапа  Телефони  Медицина  Транспорт  Готелі
 Музеї  Фотогалерея  Дозвілля  Мода  Дім  Интернет  Освіта  Авто  Змі 
По регіону | Вікно | Афіша | Анонси 
На ювілеї програми "Крок до зірок" сумські виконавці підкорили глядачів і журі
У Національному Палаці культури "Україна" свій п'ятирічний ювілей відзначив Всеукраїнський дитячий вокально-хореографічний телевізійний конкурс "Крок до зірок". Його засновниками є Перший Національний канал телебачення, Київський національний університет культури і мистецтв, Міжнародний благодійний фонд "Обдаровані діти України", які спільними зусиллями створюють свято для української дітвори, допомагаючи юним талантам запалити свою "зірку"
Близько тисячі дітей, в тому числі 40 колективів, приїхало до Києва з усіх куточків держави на святкування. Тут же пройшли і зйомки відбіркового туру до чвертьфіналу конкурсу "Крок до зірок". На чолі компетентного журі народний артист України, президент міжнародного фестивалю "Слов'янський базар" Олександр Злотник. Учасники від 3 до 18 років - вокалісти й хореографічні колективи - пройшовши відбіркові змагання в регіонах, з'являлися один за одним на головній сцені столиці України. Були серед них і сумчани.
Так, у віковій категорії "хореографія від 15 до 18 років" вихованці Палацу дітей та юнацтва ансамбль "Пігмаліон" із хореографічною композицією "Болеро - історія бажань" стали переможцями, і колектив чекають подальші зіркові сходинки.
Студія спортивного танцю "Артес" НВК №29 своєю композицією "В ритмах фламенко" підкорила і журі, і глядачів. Сумчани отримали найвищий бал - і продовжать свою участь у конкурсі.
Із Дипломом учасника Всеукраїнського дитячого телевізійного конкурсу повернувся і сумчанин Євген Джулай, якому до цього вже пощастило взяти участь в проекті "Шанс" на каналі "Інтер".
Усіх юних артистів в день народження проекту очікувало справді святкове дійство на сцені Палацу. Феєрверк емоцій, світла, "фонтан" вогнів, величезний торт і пісня об'єднали учасників концерту "Крок до зірок".
На ювілеї програми "Крок до зірок"Сумських виконавців, за їх словами, вразив рівень культури, масштаб сцени, коло нових знайомств, проведення майстер-класів, прийом і організація дозвілля. До того ж, усі витрати організатори взяли на себе.
- "Крок до зірок" - не бізнесовий проект, - зауважив Михайло Поплавський, один з організаторів проекту, на прес-конференції, - він невигідний з економічної точки зору, проте важливий в іншому плані. Ми працюємо на майбутнє держави і задля дітей. На наших очах на сцені зростає майбутня гордість держави.
Не приховуючи планів на майбутнє, Михайло Поплавський розповів про те, що на зйомках програми в Палаці "Україна" був присутній продюсер з Франції і представники дитячого Євробачення. А значить, "Крок до зірок" розширює горизонти, виходить на нові масштаби і глядацьку аудиторію.
- А про рейтинг телепередачі найкраще говорять глядачі та їхні листи на адресу Першого Національного, - зазначав перший віце-президент каналу Євген Каленський. -Приємно, що ми можемо запропонувати українцям якісний вітчизняний телепродукт. І нам не жаль ефіру для такої програми і таких талановитих дітей.
- Гордитися є чим, - продовжила думку організаторів директор конкурсу Світлана Легка. - Нещодавно делегація наших дітей повернулася з Міжнародного фестивалю "Золота осінь" із Угорщини. У різних номінаціях ми вибороли 5 гран-прі з 6 можливих, посівши у командному заліку І місце.
Сумська міська рада
26.10.2004 г.
Міський голова вручив нагороди ветеранам Великої Вітчизняної війни
26.10.2004р.
В Сумах оппозиция требует привлечь мэра к уголовной ответственности за фальсификацию списков избирателей
25.10.2004 г.
Щербань продал своих лошадей
25.10.2004 г.
Студентів Полтавського педагогічного університету вчать не думати ?
25.10.2004 г.
І знову ці соцопитування! Суми
25.10.2004 г.
Мешканці Сум висловили солідарність із 5-м каналом
25.10.2004р.
Верующие Сум прошли крестным ходом с Корсунской иконой
25.10.2004р.
Клуб путешествий возобновил работу
25.10.2004р.
Валютный ажиотаж: версия Нацбанка
25.10.2004р.
За кредитом - в очередь!
25.09.2004 г.
На площі Незалежності зустрічали "Десант російського шансону"
25.09.2004 г.
22 жовтня пройшла обласна конференція активістів громадського руху "Нова взаємодія"
25.10.2004р.
В Сумах провели Международную ярмарку вакансий
25.10.2004 г.
В Сумах міліція конфіскує комп'ютери молодіжних організацій
25.10.2004 г.
Анонс: Цього тижня по всій Україні пройдуть страйки та масові акції
25.10.2004 г.
СКАЖИ НЕТ! ОТКЛЮЧЕНИЮ 5 КАНАЛА!
ПРИХОДИ на митинг сумских журналистов в 15-00 понедельник, 25 октября!
Место проведения митинга: сквер Шевченко
24.10.2004р.
ТЕРОР ПРОТИ СТУДЕНТІВ ПОСИЛЮЄТЬСЯ
24.10.2004 г.
Порушення в Сумській області на виборах до обласної ради
По регіону | Вікно | Афіша | Анонси 
Гoлoвна  Нoвини  Фінанси  історія  Погода  Мапа  Телефони  Медицина  Транспорт  Готелі
 Музеї  Фотогалерея  Дозвілля  Мода  Дім  Интернет  Освіта  Авто  Змі 
Рекламу размещали
© 1995-2024 All rights reserved, designed,
supported and hosting by Pavlabor.