Гoлoвна  Нoвини  Фінанси  історія  Погода  Мапа  Телефони  Медицина  Транспорт  Готелі
 Музеї  Фотогалерея  Дозвілля  Мода  Дім  Интернет  Освіта  Авто  Змі 
По регіону | Вікно | Афіша | Анонси 
Анатолій Бондар високо оцінив підготовку комунальних служб до опалювального сезону
Анатолій Бондар, перший заступник міського голови, на брифінгу 26 жовтня у міській раді дав високу оцінку тієї роботи, яку виконали комунальні та теплопостачальні підприємства, готуючи міське господарство до опалювального сезону
За словами Анатолія Бондаря, цього року, готуючись до нового опалювального сезону, виконано дуже великий обсяг необхідних підготовчих робіт. Такого у нашому місті не робили вже давно, відзначив він.
- Я побував у всіх ЖЕКах, і у кожному подякував працівникам за їх роботу, - сказав Анатолій Бондар. - Особливо відзначу "Рембуд" та його керівника Валентина Костюка.
Цього року у більшості будинків було зроблено промивку та опресовку мереж, встановлено шайби та сопла, що забезпечить збалансованість гідравлічного режиму. Відмітив перший заступник міського голови і роботу, проведену підприємствами "Хімтепло" та "Хіміксервісінвест" у Хіммістечку з підготовки котелень, впорядкування мереж. В цілому, цей район міста залишається одним з найбільш проблемних, де будинки потребують заміни покрівлі, капітального ремонту тощо.
Щодо Сумської ТЕЦ, Анатолій Бондар відзначив, що хоч там і знаходиться обладнання, яке потребує заміни, високий професіоналізм колективу станції забезпечує її роботу.
- Рівень експлуатації Сумської ТЕЦ, знань щодо керівництва теплоенергетикою у персоналу станції значно вищий, - відзначив Анатолій Бондар, - ніж, скажімо, на сусідній Харківській ТЕЦ.
За його інформацією, станція сьогодні працює у стабільному робочому режимі - виробляє 26 Мегават електроенергії та достатньої температури теплоносій. До того ж, є ще і технічні ресурси. Газом Сумська ТЕЦ забезпечена теж.
Перший заступник міського голови повідомив, що вже наприкінці листопада спеціальна комісія перевірить стан проходження міським господарством осінньо-зимового періоду, особливо у тих будинках, які торік були проблемними і по яких було виконано практично усі необхідні підготовчі заходи, зокрема, проведено промивку та опресовку мереж.
На початок тижня з 1064 будинків з центральним теплопостачанням тепло не отримували лише 6, за причини поривів.
- Я взяв на себе відповідальність, і ми підключили до теплопостачання і ті будинки, де була проплата у минулому сезоні нижча за 80%, - сказав Анатолій Бондар. - Система має функціонувати стабільно, щоб "невключені" будинки не перешкоджали решті отримувати якісну послугу. До того ж, вважаю, що це стимулюватиме мешканців будинків до сплати за тепло.
Також Анатолій Бондар повідомив, що з 26 жовтня тепло отримують усі будинки на вулиці Гамалія. Котельню біофабрики передали "Сумитеплосервісу", підприємство підготувало обладнання та мережі до опалювального сезону. Було прокладено нову тепломережу до будинку №1. На це з міського бюджету було виділено 120 тисяч гривень.
Анатолій Бондар звернув увагу на проблему "перетопу", коли у будинках, що опалюються, підвищується кімнатна температура. Причина проблеми у самих будинках, які були зведені без необхідного дотримання технологій, особливо у 7-12 мкр., вважає перший заступник міського голови. Не можна знизити температуру теплоносія і технічно, бо тоді знизиться температура і гарячої води, яка подається сумчанам. Вихід Анатолій Бондар бачить у встановленні у будинках терморегуляторів.
Сумська міська рада
27.10.2004 г.
Через станцію "Суми" курсуватиме новий поїзд, а у місті - новий автобусний маршрут
27.10.2004 г.
Суми: черги повертаються
26.10.2004р.
В Сумах поддержали "5-ый канал"
26.10.2004р.
Коней меняют до и после переправы
26.10.2004р.
Налоговая служба контролирует спиртовое производство
26.10.2004р.
Главный налоговик области избран депутатом облсовета
26.10.2004р.
На позиціях партнерства
26.10.2004 г.
31 жовтня ЦВК матиме змогу спостерігати за роботою територіальної виборчої комісії та однієї з дільничних у "прямому" ефірі
26.10.2004 г.
На ювілеї програми "Крок до зірок" сумські виконавці підкорили глядачів і журі
26.10.2004 г.
Міський голова вручив нагороди ветеранам Великої Вітчизняної війни
26.10.2004р.
В Сумах оппозиция требует привлечь мэра к уголовной ответственности за фальсификацию списков избирателей
25.10.2004 г.
Щербань продал своих лошадей
25.10.2004 г.
Студентів Полтавського педагогічного університету вчать не думати ?
25.10.2004 г.
І знову ці соцопитування! Суми
25.10.2004 г.
Мешканці Сум висловили солідарність із 5-м каналом
25.10.2004р.
Верующие Сум прошли крестным ходом с Корсунской иконой
25.10.2004р.
Клуб путешествий возобновил работу
25.10.2004р.
Валютный ажиотаж: версия Нацбанка
25.10.2004р.
За кредитом - в очередь!
25.09.2004 г.
На площі Незалежності зустрічали "Десант російського шансону"
По регіону | Вікно | Афіша | Анонси 
Гoлoвна  Нoвини  Фінанси  історія  Погода  Мапа  Телефони  Медицина  Транспорт  Готелі
 Музеї  Фотогалерея  Дозвілля  Мода  Дім  Интернет  Освіта  Авто  Змі 
Рекламу размещали
© 1995-2024 All rights reserved, designed,
supported and hosting by Pavlabor.