Гoлoвна  Нoвини  Фінанси  історія  Погода  Мапа  Телефони  Медицина  Транспорт  Готелі
 Музеї  Фотогалерея  Дозвілля  Мода  Дім  Интернет  Освіта  Авто  Змі 
По регіону | Вікно | Афіша | Анонси 
Сьогодні <грустный праздник> для Щербаня став ще сумнішим
З Днем Народження колишнього <губернатора> Сумської області сьогодні поздоровили 30 студентів-пікетувальників із <Студентського братства Сумщини>
Зробили вони це просто біля їдальні Сумського національного аграрного університету, де святкував цю подію безробітний із Донецька Володимир Петрович Щербань. Нагадаємо, почесним ректором цього навчального закладу є народний депутат Олександр Царенко із СДПУ(нуль), який дуже хотів створити влітку в Сумах Сумський національний університет і ще дужче хотів стати його ректором.
Незважаючи на холодну погоду (-8) сумські студенти вишикувались вздовж дороги, що по ній проїжджали гості Щербаня, вигукуючи хітове <Щербань - геть!>, "Чемодан-Вокзал-Донецк", "Поздравляем!", "Вован, налей студентам!"
Свято охороняли міліціонери, які не стримували своїх посмішок, коли студенти крутили для іменинника через мегафон <Мурку> та мелодію з кінофільму <Титанік>. Також поруч чергували хлопці із спецохорони <Сокіл>, більшість з яких має бандитське минуле і сьогодення.
Ошарашені гості швидко зрозуміли, що треба шукати інший в'їзд і основна маса гостей почала з'їжджатися так, щоб не потрапити на очі до студентів. Однак не поміченими не залишилися: придворний телекілер та за збігом обставин головний редактор ТРК <Відікон> Олександр Данильченко, отець-настоятель сумського Спасо-Преображенського собору Георгій (УПЦ, звичайно ж, МП) та інші наближені <до тіла> особи.
Акція <Петович, з Днём Рождения!> супроводжувалась також піснями, на кшталт <С Днём Рожденья, Вован!>. Хполпці та дівчата тримали в руках плакати з написами:
<Лыжи-дарили! Сухари-сушили! Билет-купили! Что же еще нужно?>, <Наш подарок - просторная комната 2х2>, <Ваван, канкретные пацаны из донецка поздравляют тебя с днюхой и ждут с нетерпением на исторической родине>, <Петрович, завидую я вам: с таким счастьем и на свободе> та інші. Загалом же акція пройшла весело та завзято.
<Студентське братство Сумщини> (СБС) і надалі вимагатиме, щоб Володимир Петрович Щербань та його соратники із числа донецького землятства забирались геть із Сумської області, залишаючи все награбоване на батьківщині студентів. Також студенти вимагають від компетентних органів провести перевірку діяльності <отца донецкой демократии> за часів його шестилітнього керівництво областю.
Трохи лірики про найсумніше у житті свято Володимира Петровича читайте тут:
СБС чекає, що його запросять на аналогічне свято від народного депутата Олександра Царенка. 30 грудня він сам святкуватиме <грустный праздник>. Сумські студенти мають намір нагадати йому про слова, які він сказав 7 липня 2004 на зборах трудового колективу Машинобудівного колледжу при СумДУ: <Можете считать меня идиотом, но я буду ректором (Сумського національного університету - прим. Майдан - ІНФОРМ), а Янукович - президентом!>
Майдан-ІНФОРМ
27.01.2005 г.
27 января - ДЕНЬ РОЖДЕНЬЯ ВЛАДИМИРА ПЕТРОВИЧА
(с фотографиями)
27.01.2005 г.
Социалист назначен и.о. мэра Сум
27.01.2005 г.
В Сумах разразился "мясной бунт" против "донецких"
26.01.2005 г.
На Сумщине возбуждено дело против сторонников Януковича
25.01.2005 г.
В Сумах дорожает кабельное телевидение
25.01.2005 г.
Санстанция - выгоднейший бизнес
25.01.2005 г.
Сумская агропромбиржа взвинтила цены на торговые места
25.01.2005 г.
В Сумах беспредел - донецких сажают за взятки
25.01.2005 г.
"Ночной дозор": Проводить выборы мэра Сум уже весной нынешнего года - нецелесообразно
25.01.2005 г.
Донецкие слесари уезжают из Сум толпами
25.01.2005 г.
Помощник Зинченко создал в Сумах политобъдинение
25.01.2005 г.
"Укрнафта" построит на Сумщине еще один завод
25.01.2005 г.
Арестована торговка секс-рабынями
25.01.2005 г.
Убийство из мести
25.01.2005 г.
Швейцарцы снова одаривают Сумы
25.01.2005 г.
Проводной грабитель задержан в Роменском районе
25.01.2005 г.
Пойман вор изуродовавший Харьковскую
25.01.2005 г.
Спасая детей, мужчина попал в грязевую ловушку
24.01.2005 г.
Костянтина Помазана поновлено на посаді заступника міського голови
По регіону | Вікно | Афіша | Анонси 
Гoлoвна  Нoвини  Фінанси  історія  Погода  Мапа  Телефони  Медицина  Транспорт  Готелі
 Музеї  Фотогалерея  Дозвілля  Мода  Дім  Интернет  Освіта  Авто  Змі 
Рекламу размещали
© 1995-2024 All rights reserved, designed,
supported and hosting by Pavlabor.