Гoлoвна  Нoвини  Фінанси  історія  Погода  Мапа  Телефони  Медицина  Транспорт  Готелі
 Музеї  Фотогалерея  Дозвілля  Мода  Дім  Интернет  Освіта  Авто  Змі 
По регіону | Вікно | Афіша | Анонси 
Відбулися зміни у депутатських фракціях
На сьомому пленарному засіданні 24 сесії міської ради було оприлюднено заяви про розпуск фракції Ліберальної партії України "За майбутнє. Економіку. Розвиток!" ("За МЕРа!") та створення депутатської фракції "За справжню демократію!"
Про це повідомив секретар міської ради, в.о. міського голови Сергій Клочко. Фракція "За МЕРа!" припинила своє існування через "досягнення поставлених цілей". У середині січня з фракції вже вийшло 18 депутатів.
До складу фракції "За справжню демократію!" увійшли 11 депутатів: Олександр Атаман, Валентина Опара, Ірина Лоза, Ольга Крутушкіна, Сєда Аветікян, Вадим Кононенко, Карен Казарян, Михайло Борц, Олександр Горун, Юрій Дяченко та Людмила Чайкіна. Очолив фракцію Олександр Атаман, колишній секретар міської ради.
Він же з трибуни озвучив заяву новоствореної фракції. У документі стверджується, що метою її діяльності є реальне втілення в життя міста та його територіальної громади основних принципів демократії, зокрема, верховенства права, місцевого самоврядування, відкритого громадянського суспільства.
"Основними напрямами роботи депутатської фракції на виборчих округах будуть: спільна участь депутатів у реалізації передвиборчих програм і виконання доручень виборців; сприяння створенню органів самоорганізації населення, розвиток форм безпосередньої демократії (місцеві референдуми, дорадчі опитування, місцеві ініціативи, громадські слухання); захист прав і свобод наших виборців і всіх членів міської громади", наголошується у зверненні.
Депутати також заявили, що їх діяльність у міській раді буде спрямовано на: забезпечення демократичних принципів її роботи, дотримання регламенту, захист прав депутатів, які не входять до депутатської більшості; ініціювання розгляду та підготовку проектів рішень з важливих для громади питань; активне залучення міської громади до розв'язання найважливіших проблем управління та розвитку міста; моніторинг дій, бездіяльності та актів органів і посадових осіб місцевого самоврядування з метою запобігання порушень чинного законодавства.
У зверненні наголошується, що фракція є відкритою для всіх депутатів, що визнають зазначені вище принципи її діяльності.
Тепер у міській раді існують дві депутатські групи: "Наше місто" і "Наша Україна" та фракція "За справжню демократію!". Щоправда, фракції "За виборців" та "За економічний розвиток і соціальні ініціативи" офіційно не заявили про свій розпуск, хоча її члени увійшли до депутатської групи "Наше місто".
Сумська міська рада
03.02.2005 г.
Общественность хочет познакомиться с бюджетом
03.02.2005 г.
Сумской горсовет не жалует Ленина
03.02.2005 г.
Григорий Дашутин поменял фракцию
02.02.2005 г.
Конец либерализму на Сумщине
02.02.2005 г.
Сумской горсовет избрал исполком
02.02.2005 г.
Подведены итоги конкурса "Молода економіка"
02.02.2005 г.
Щербаня лишили бигбордов
02.02.2005 г.
Выборы сумского мэра так и не назначены
01.02.2005 г.
1 лютого у с.Хоружівка Недригайлівського району поховали матір Президента України Віктора Ющенка
01.02.2005 г.
У Сумах відзначили день народження Антона Чехова
01.02.2005 г.
Тепловики вимагають підвищення тарифів
01.02.2005 г.
Доля полігону для сміття залишається невизначеною
01.02.2005 г.
"Зеленбуд" відновив свою діяльність
01.02.2005 г.
Владу турбують розриття
01.02.2005 г.
Комунальники очищають місто від снігу
01.02.2005 г.
Мэра снимают и в Ахтырке
01.02.2005 г.
Назначены и.о. заместителей мэра
По регіону | Вікно | Афіша | Анонси 
Гoлoвна  Нoвини  Фінанси  історія  Погода  Мапа  Телефони  Медицина  Транспорт  Готелі
 Музеї  Фотогалерея  Дозвілля  Мода  Дім  Интернет  Освіта  Авто  Змі 
Рекламу размещали
© 1995-2024 All rights reserved, designed,
supported and hosting by Pavlabor.