Гoлoвна  Нoвини  Фінанси  історія  Погода  Мапа  Телефони  Медицина  Транспорт  Готелі
 Музеї  Фотогалерея  Дозвілля  Мода  Дім  Интернет  Освіта  Авто  Змі 
По регіону | Вікно | Афіша | Анонси 
Собаки-для з'ясування особистих стосунків
Міліція стурбована зростанням випадків, коли господарі собак використовують своїх вихованців для з'ясування особистих стосунків Так сварка, яка виникла між двома Сумчанками для однієї з них завершилася на лікарняному ліжку, для іншої - поясненнями у відділку міліції.
20-річна Марина вже два тижні находиться на лікуванні в міській лікарні. Ій зробили операцію, і кожного дня перев'язки - рани погано загоюються. Причина по якій дівчина опинилась на лікарняному ліжку - вулична сварка з незнайомкою. За словами потерпілої, близько 23 години вона стояла з подругою біля магазину на вул.. Прокоф'єва , неподалік відпочивали чоловіки. Через деякий час до них приєдналися дві жінки, одна з яких тримала за поводок дорослого ротвейлера. Агресивно налаштована, почала чіплятися до дівчат. А коли побачила, що останні намагаються покликати на допомогу, дала команду своєму собаці напасти на суперниць. " Я дуже злякалась, головне не зрозуміло, що саме не сподобалося жінці. Вона почала мене бити, її собака кусати. Покусала мене і мою подругу. Подруга плаче, благає тварині надіти намордника ,- розповідає Марина, - коли ж господарка собаки побачила, що я намагаюсь зателефонувати, щоб викликати допомогу, зі словами " Ну, я тебе зараз зроблю",- дає команду своєму собаці напасти на мене. Той підбігає і починає мене просто рвати. В цей час мені вдалося додзвонитися до брата. Я починаю кричати, що мене зараз зовсім загризуть."
Бійка припинилася тільки з появою родичів дівчат, яких останні викликали на допомогу.. Наступного дня Марина в тяжкому стані звернулась до лікарні, де її прооперували і повідомили міліцію. Правоохоронці швидко вирахували всіх учасників пригоди. Світлана -господарка собаки в усьому звинувачує дівчат - каже що дуже розлютилась, коли гуляючи з подругою біля магазину побачили поруч з ними своїх чоловіків. Про те, що навмисно використала свого собаку - заперечує :. " Ми з подругами підходимо до магазину, бачимо, а там наші чоловіки стоять з якимись дівчатами. Це дуже обурило подругу. Бійка виникла сама собою. А своїй собаці я ніяких команд не давала. Ротвейлер захищав мене."
Іншої думки правоохоронці, які кваліфікують дії Світлани як хуліганські, що підлягають кримінальній відповідальності. Враховуючи те, що собака знаходилася в громадському місті без намордника та повідка. За словами начальника ВКМСН Зарічного відділу міліції Юрія Безуглого знайшлись свідки, які стверджують, що собака була натравлена та нанесла серйозні ушкодження дівчині. На даний час порушена карна справа.
Відповідь на запитання чи повинна господарка собаки відповідати за агресивну поведінку свого вихованця дасть суд. Нажаль, на відміну від законодавства інших держав, коли утримання такого собаки прирівняне до зберігання зброї і в разі неадекватної його поведінки господарю загрожує кримінальна відповідальність, українське не таке досконале. Тому крилата фраза " собака - друг людини" в наші часи починає втрачати свою актуальність
Ельвіра Біганова
ЦЗГ УМВС в Сумській області.
17.10.2007 г.
Еще один почетный гражданин Сум
17.10.2007 г.
На Сумщине потеплело
17.10.2007 г.
Похоронный автобус попал в ДТП
17.10.2007 г.
БЮТ не против получить своего губернатора на Сумщине
17.10.2007 г.
Кабмин и ОГА видят разных кандидатов на должность директора "Сумской биофабрики"
17.10.2007 г.
З листопада малозабезпечені сім'ї на Сумщині будуть отримувати цільову дотацію
17.10.2007 г.
Власна стратегія
16.10.2007 г.
Сезон отравлений грибами начался
16.10.2007 г.
Рождаемость понемногу растет
16.10.2007 г.
Шестиклассник перепил
16.10.2007 г.
Бывшее здание музыкальной школы продали
16.10.2007 г.
Немцы хотят засадить Сумщину
12.10.2007 г.
Цены пошли
12.10.2007 г.
Сумасшедший прыгнул в колодец
12.10.2007 г.
В Кролевце делали водку на разлив
12.10.2007 г.
Риелторы Сум заключили меморандум
12.10.2007 г.
Облгосадминистрация возьмет торговлю за яйца
12.10.2007 г.
Директор школы №7 стала заслуженной
12.10.2007 г.
Игра ртом
По регіону | Вікно | Афіша | Анонси 
Гoлoвна  Нoвини  Фінанси  історія  Погода  Мапа  Телефони  Медицина  Транспорт  Готелі
 Музеї  Фотогалерея  Дозвілля  Мода  Дім  Интернет  Освіта  Авто  Змі 
Рекламу размещали
© 1995-2024 All rights reserved, designed,
supported and hosting by Pavlabor.